Pikanti kafijas cepumi |
Vienā bļodā iesver miltus, pievieno garšvielas un sodu. Otrā bļodā liek sviestu un kondensēto pienu, un ar mikseri saputo. Tad 2-3 paņēmienos iekuļ miltu maisījumu. Masu pilda špricē ar mazu zvaigžņveida uzgali un uz plāts (uz cepamā papīra) spiež rievotas rozetītes. Cepumiem pašā vidū uzkaisa kokosriekstu skaidiņas un cep ~8 min. pie 200 grādiem. Ļauj mazliet pastāvēt, lai kļūst stingri, tad noņem.
Iznāk ~135 gab. Cepumi ir tumši brūni, paplūduši plācenīši ar tikko manāmu rievojumu un dzeltenīgu skaidiņu rotājumu, vidēji trausli, ar jūtamu kafijas rūgtumiņu un garšvielu pikantumu. Ļoti garšos kafijmīļiem :)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru